La Mestra Valenciana

Orals

En este article trobaràs l’estructura per a l’examen oral de valencià de Ramon Llull. Esta estructura pot ser utilitzada com a estructura genèrica per a altres proves de nivell de valencià.

Estructura per a l’examen oral

Bon dia, soc……………………… i avui volia parlar-vos dels avantatges i inconvenients de……………………
Per una banda, m’agradaria destacar que en el fet de……………. Trobem molts avantatges però d’inconvenients n’ha un fum també. En primer lloc, parlaré dels avantatges on podem trobar…………………………( en posem 3 o 4), però en segon lloc i en contraposició cal esmentar també els inconvenients………….( 3 o 4)


D’altra banda hem de fer èmfasi que si …………………………( el segon element), caldrà tindre en compte que per la part dels pros podem esmentar………………( 3 o 4) però els contres també han d’estar presents com poden ser……….(3-4)


Per tot açò i per concloure, jo defenc………… ja que pense que tot i que no són flors i violes per cap de les dues situacions, Baix el meu punt de vista hi ha més coses bones que dolentes.

Necessites ajuda per a preparar la part oral de la prova de nivell?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Ves al contingut